Samarbete

Tillsammans är vi starka. Jag ser en stor vinst i att samarbeta med andra som konsult eller anställd. Samarbeten kan se olika ut beroende på behov och önskemål.


Doterra Eteriska oljor

Jag är återförsäljare och konsult för Doterra Eteriska oljor. Nedan finner ni min konsulthemsida. I de fall jag inte använder enbart basolja vid massage har jag blandat oljorna själv. Samtliga produkter följer de CPTG krav som finns för eteriska oljor. DoTerra betyder - Gåvor från jorden.

Happt Training by MKA

Maria som driver denna mysiga träningsstudio är grym på att sprida glädje och hjälpa andra att finna glädjen med träning vare sig du är van att träna eller om du är begränsad i din rörlighet. Marias koncept funkar på alla plan för alla vilket passar väl in i det koncept som jag själv företräder. 

HOLIYOGA

HOLIYOGA är fd Holistisk Yoga enligt Ulrica Liavor. HOLIYOGA är samlingsnamnet för metoden där tårtbitarna; RÖST, HORMON och TERAPI ingår.
Det finns många kunniga HOLIYOGA-lärare runt om i Sverige och även i Norge som är redo att introducera dig i HOLIYOGANS omfamnande och läkande tekniker. Ulrica Liavor är en fantastisk kvinna som genom självupplevda svårigheter i livet format HoliYoga och dess inriktningar. Besök gärna hennes hemsida genom att klicka på knappen nedan. Hon finns också på YouTube och på Yogobe.